Zeist, Emmaplein 204

         PC300005klein                  

Algemeen:De winkelruimte maakt deel uit van Winkelcentrum Belcour dat binnenkort een metamorfose zal ondergaan. De winkelpuien zullen naar voren worden verplaatst waardoor deze een fraai beeld gaan vormen met de daarboven gelegen appartementen. Maar belangrijker is dat de winkels hierdoor vele malen prominenter gesitueerd worden. Voorts zal de passage-entree naar V&D volledig vernieuwd worden. Daarbij wordt deze tevens buiten winkeltijden afsluitbaar gemaakt. In de afgelopen jaren zijn er in het centrum van Zeist regelmatig nieuwe vestigingen van landelijk bekende formules bijgekomen. Winkelcentrum Belcour heeft ondermeer als andere trekkers: H&M, Etos, Xenos, Albert Heijn en BCC. 
Locatie:Het Emmaplein is het voetgangers gebied in het centrum van het winkelcentrum Belcour. Het is gesitueerd tussen V&D en Hema en vormt mede met de Slotlaan het A-1 winkelhart van Zeist. Deze winkel ligt op een hoek locatie, tussen de V&D en Albert Heijn.

 

Frontbreedte:Ca.7m

 

Oppervlakte:Het totale beschikbare oppervlak is ca. 93 m². De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage.

 

Voorzieningen:Pui tot een nader tijdstip overleg mogelijkNagenoeg volledige etalage pui tot maaiveldCasco opleveringsniveauStandaard aansluitingen in de meterkast voor elektriciteit, gas en water

 

Parkeren:Het centrum van Zeist heeft vele parkeergarages en andere parkeerfaciliteiten. Betaald parkeren. Onder het winkelcentrum Belcour is een parkeergarage gesitueerd met ca. 200 parkeer-plaatsen.

 

Huurprijs: 275,- per m²/per jaar te vermeerderen met BTW.

Contactformulier

Gebruik het onderstaand formulier om contact op te nemen.