Zeist, Emmaplein 236

 

Algemeen:De winkelruimte maakt deel uit van Winkelcentrum Belcour in het centrum van Zeist. Belcour heeft zowel een overdekt als een niet overdekt gedeelte. Het winkelcentrum is gesitueerd tussen V&D en Hema en vormt mede met de Slotlaan het A-1 winkelhart van Zeist. In de afgelopen jaren zijn er in het centrum van Zeist regelmatig nieuwe vestigingen van landelijk bekende formules bijgekomen. Winkelcentrum Belcour heeft ondermeer als andere trekkers: H&M, Etos, Xenos, Albert Heijn en BCC. 
Locatie:Het Emmaplein is het voetgangers gebied in het centrum van het winkelcentrum Belcour en deze winkel ligt in de overdekte passage tussen het voetgangersgebied en de Hema. Ook de entree naar de ondergrondse parkeergarage ligt in deze passage.

 

Frontbreedte:Ca. 5,65 m.

 

Oppervlakte:Het totale beschikbare oppervlak is ca. 150 m². 

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage.

 

Voorzieningen:Dubbele openslaande entreedeurenNagenoeg volledige etalage pui tot maaiveld

Casco opleveringsniveau

 

Parkeren:Het centrum van Zeist heeft vele parkeergarages en andere parkeerfaciliteiten. Betaald parkeren. Onder het winkelcentrum Belcour is een parkeergarage gesitueerd met ca. 200 parkeer-plaatsen.

 

Huurprijs:38.250,- per jaar (prijspeil januari 2011), te vermeerderen met BTW.

Contactformulier

Gebruik het onderstaand formulier om contact op te nemen.