Zeist, Mr. de Klerkstraat 20

Mr. de Klerkstraat 20, Zeist 

Algemeen:De winkelruimte maakt deel uit van Winkelcentrum Belcour in het centrum van Zeist. Belcour heeft zowel een overdekt als een niet overdekt gedeelte. Het winkelcentrum is gesitueerd tussen V&D en Hema en vormt mede met de Slotlaan het A-1 winkelhart van Zeist. In de afgelopen jaren zijn er in het centrum van Zeist regelmatig nieuwe vestigingen van landelijk bekende formules bijgekomen. Winkelcentrum Belcour heeft onder andere als trekkers: H&M, Etos, Xenos en BCC. 
Locatie:De Mr. de Klerkstraat is een belangrijke verbinding tussen de 1e Hogeweg en het winkelcentrum Belcour. De winkelruimte is gesitueerd aan een breed trottoir langs de route naar de parkeergarage van Belcour.

 

Frontbreedte:Ca. 11m.

 

Oppervlakte:Het totale beschikbare oppervlak is ca. 109 m².De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage.

 

Voorzieningen:Brede glazen luifelNagenoeg volledige etalage pui tot maaiveldCasco opleveringsniveau

 

Parkeren:Het centrum van Zeist heeft vele parkeergarages en andere parkeerfaciliteiten. Betaald parkeren. Onder het winkelcentrum Belcour is een parkeergarage gesitueerd met ca. 200 parkeer-plaatsen.

 

Huurprijs:27.250,- per jaar (prijspeil januari 2011), te vermeerderen met BTW.

Contactformulier

Gebruik het onderstaand formulier om contact op te nemen.