1e Hogeweg 5, Zeist

Algemeen:
In het centrum van Zeist gesitueerde winkelruimte met mogelijkheden voor horeca. De naast gelegen panden hebben de mogelijkheid gekregen om ervoor een terras te creëren. Voor het centrum van Zeist is in 2015 een CentrumVisie aangenomen welke ondermeer voorziet in het comprimeren van het centrum winkelgebied, wijziging van de verkeersafwikkeling en een beeldkwaliteitsplan waar Zeist weer mee vooruit kan. In dit centrum komt een gevarieerd aanbod van winkels en het krijgt een uitstraling die past bij Zeist: groen, gezond en gastvrij! Een centrum dat ook in 2020 én daarna aantrekkelijk is en meegroeit met de veranderingen in de samenleving en tijd. De locatie waar de winkelruimte is gesitueerd, ligt in het gebied dat ook een belangrijke rol speelt en zal door de centrumvisie de kwaliteit van de locatie verbeterd worden.

Locatie:
De 1e Hogeweg ligt in het centrum winkelgebied van Zeist. Deze straat vormt met de, van oudsher bekende, Slotlaan het oorspronkelijke winkelgebied dat later is aangevuld met Emmaplein. Op de nabij gelegen Slotlaan bevinden zich gespecialiseerde, hoogwaardige formules zoals HEMA, ICI Paris, EyeWish, C&A, Bruna, De Garage etcetera. Ook de 1e Hogeweg is een belangrijke winkelstraat met o.a. de vestiging van ANWB, Gall & Gall. Het gevarieerde winkelaanbod, de goede parkeervoorzieningen en sfeervolle horeca biedt de consumenten veel mogelijkheden in het centrum van Zeist.

Indeling:
Ruime winkel met dubbel toilet, keuken en opslagruimte.

Frontbreedte:
Ca. 8,5 meter.

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 145 m2 V.V.O.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

Voorzieningen:
– Systeemplafond met verlichting
– Dubbele toiletvoorziening
– Centrale verwarming
– Keukenruimte met grote afzuigkap
– Mechanische ventilatie

Parkeren:
In het centrum van Zeist bevinden zich diverse openbare parkeervoorzieningen (betaald parkeren). Direct achter het pand ligt een ruime parkeergarage en

Huurprijs:
€ 2.350,- per maand, te vermeerderen met BTW

Voorschot servicekosten:
De huurder wordt zelf contractant van de nutsbedrijven.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Detailhandel/Horeca.

Aanvaarding:
Direct beschikbaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
• Aanpak van de aanwezige pui is bespreekbaar met verhuurder.
• Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
• Zeist kent in dit gebied reclamebelasting.