Culemborg, Venusstraat 8

Algemeen:
Representatief kantoorgebouw op een goed bereikbare locatie, met ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen, waarvan de linkerhelft van de kantoorruimte op de 1e verdieping nog beschikbaar is. De kantoorruimte  beschikt over goede voorzieningen.

Locatie:
De Venusstraat ligt nabij het bedrijventerrein ‘Pavijen’ en is goed bereikbaar. Vanaf de A2 komt men via de Provinciale weg (N320) gemakkelijk en snel op locatie. Voor het openbaar vervoer kan men gebruik maken van busverbindingen welke op loopafstand haltes hebben.

Indeling:
Een centrale, representatieve entree geeft toegang tot het kantoorgebouw, waarna men uit komt in een royale hal. Vanuit deze hal wordt de mogelijkheid geboden om via lift of trappenhuis de 1e verdieping te bereiken. Aangekomen op de 1e verdieping wordt de kantoorruimte opgesplitst in een tweetal vleugels, welke individueel zijn opgedeeld in meerdere kantoorvertrekken.

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 312 m².

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

Voorzieningen:

 • Systeemplafonds met geïntegreerde verlichting
 • Mechanische ventilatie en topkoeling
 • Vloerbedekking
 • Pantry
 • Kabelgoten met bestaande databekabeling
 • Centrale entree met trap en lift
 • Intercomsysteem
 • Toiletgroep
 • Inloopkluis
 • Alarm
 • Er is een glasvezel aansluiting

Parkeren:
Parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Huurprijs:
€ 90,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
€ 30,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Voor electra verbruik worden tussenmeters toegepast.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar met aansluitend verlengingsperioden van 5 jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Kantoren.

Aanvaarding:
Beschikbaar per juni 2016.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.