Hessenweg 184, De Bilt

Algemeen:
Deze winkelruimte is aan de Hessenweg in De Bilt gevestigd, de hoofdwinkelstraat in het centrum van De Bilt. In de directe omgeving zijn diverse landelijke filiaal bedrijven gevestigd zoals Blokker, Etos, Albert Heijn. Dit aanbod wordt afgewisseld met bekende lokale en regionale formules en staat mede daardoor garant voor een drukke passantenstroom. Met de huidige indeling bestaat het object uit twee gedeelten. Het voorste gedeelte kan worden gezien als winkelruimte en het achterste gedeelte als bedrijfsruimte. Met andere woorden, een object met vele mogelijkheden.

Locatie:
De Hessenweg vormt samen met de Looydijk het winkelgebied van De Bilt. Hier zijn ruim 100 winkels aanwezig varieerden van grote ketens tot kleine lokale speciaalzaken en verschillende horeca gelegenheden. De Bilt telt in totaal ca. 15.215 inwoners, waarvan ca. 7.320 huishoudens (bron: CBS).
Door het variërende karakter van de plaatselijke detaillisten staat de Hessenweg garant voor een drukke passantenstroom. De Bilt is centraal gelegen tussen Utrecht en Zeist en op korte afstand van het bos. In enkele autominuten zijn de rijkswegen A27 en A28 te bereiken. Daarnaast is er nabij het object is een bushalte gesitueerd met verbindingen naar Utrecht en Zeist.

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 110 m2 V.V.O.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

Voorzieningen:
Het object zal in de huidige staat met ondermeer onderstaande specificaties worden aangeboden:
– Systeemplafonds
– Verlichtingsarmaturen
– Airco units
– Toiletvoorziening
– Pantry
– Alarm
– Centrale verwarming
– Vloerbedekking / Laminaat

Deze voorzieningen zijn afkomstig van de vorige gebruiker en worden “om niet” aan de opvolgende huurder ter beschikking gesteld. Het onderhoud, reparatie en/of eventuele vervanging is voor rekening van de nieuwe huurder.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg (blauwe zone)

Huurprijs:
€ 23.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
De huurder wordt zelf rechtstreeks contractant van de nutsbedrijven.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Detailhandel; Dienstverlening
(bron: ruimtelijkeplannen.nl, wij adviseren altijd om het voorgenomen gebruik aan de Gemeente voor
te leggen)

Aanvaarding:
In overleg.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.