Hoofdstraat 190, Driebergen-Rijsenburg

Algemeen:
Op een mooie zichtlocatie, ligt in een monumentaal jaren ’30 pand, deze kleinschalige, REPRESENTATIEVE EN KARAKTERISTIEKE KANTOORRUIMTE, met een verhuurbaar oppervlakte van bijna 100 m2. 

De kantoorruimte bestaat uit 3 kantoorkamers, een keuken en een archiefkamer op de 1e verdieping. Het kantoor heeft een diepe achtertuin op het zuidwesten met een achterom, alsmede een stenen berging

Indeling:
Begane grond: 
Via de vestibule loopt u binnen in een lichte kantoor/balieruimte; Deze ruimte geeft toegang tot een kantoorkamer die ook vanuit de gang weer te bereiken is. Deze L-vormige kantoorkamer ligt aan de achterzijde van het pand en is voorzien van een vaste kast, trapopgang en openslaande deuren naar een heerlijke zonnige tuin. In de gang is een garderoberuimte aanwezig, alsmede een toegang tot de kelder en een toiletruimte. De keuken ligt aan de achterzijde van het pand en deze is voorzien van een nette keukeninrichting met onder andere een vaatwasmachine. Achter de keuken bevindt zich een achter-ingang alsmede een kleinere kantoorkamer.

1e verdieping:
archiefkamer. 

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 98,8 m2 V.V.O.
Gemeten conform NEN 2580. (meetrapport aanwezig).
 
Voorzieningen:
– centrale verwarming met een combi-CV-ketel;
– Pantry en toilet;
– Vaatwasmachine;
– Hoogwaardig afgewerkte gestukte muren en plafond;
– Laminaat vloer;
– Verlichtingsarmaturen;
– Tuin.
 
Parkeren:
Ruime parkeergelegenheid in directe omgeving.

Huurprijs:
€ 20.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
De huurder wordt zelf contractant van de betreffende nutsbedrijven.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar. Afwijkende huurtermijn in overleg.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Kantoorruimte

Aanvaarding:
In overleg.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.