Richelleweg 1A, Soesterberg

Algemeen:
Een zeer goed gesitueerde en net afgewerkte kantoor,- bedrijfsruimte op een bekend bedrijventerrein in Soesterberg.

Locatie:
De kantoor,- bedrijfsruimte is gesitueerd op een grootschalig bedrijventerrein waar meerdere grote formules gevestigd zijn zoals Kwantum, Roobol, Leen Bakker en Badkamer.nl. De uitstekende ligging aan of zeer nabij de uitvalswegen N237, N413 en A28 zorgen voor de optimale bereikbaarheid met de auto.

Middels meerdere buslijnen tussen o.a. Utrecht, Zeist en Amersfoort en bushalte “Soesterberg K. der Kontinenten” voor de deur, is de bereikbaarheid met openbaar vervoer ook zeer gunstig te noemen.

Indeling:
Op de begane grond is een mooi afgewerkte open en diepe ruimte met aangrenzend een mooie kamer waar de vide van de 1e verdieping op neer kijkt. Op de 1e verdieping is er één grote open ruimte welke gekenmerkt wordt door de aanwezige metalen dakspanten en vide. Deze verdieping is voorzien van een pantry en toiletvoorziening. Daarnaast heeft de 1e verdieping een viertal (kantoor)kamers.

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 252 m2 V.V.O.
Waarvan ca. 149 m2 op de begane grond en ca. 103 m2 op de 1e etage.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

Voorzieningen:
Verlichtingarmaturen;
– Basis elektrische installatie;
– Toilet op de 1e verdieping;
– Pantry op de 1e verdieping;
– Verwarmingselementen;
– Vloerbedekking op de 1e verdieping.

Parkeren:
Op het voorterrein zijn er parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs:
€ 1.300,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 25,- per m² per jaar,  te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
3 jaar, verlenging voor telkens 3 jaar. Kortere termijn, in overleg.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Bedrijf, wij adviseren de aspirant huurder om het voorgenomen gebruik vooraf aan de Gemeente Soesterberg voor te leggen.

Aanvaarding:
In overleg.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.