Zeist, Weeshuislaan 199

 

Algemeen:De winkelruimte maakt deel uit van Winkelcentrum Belcour in het centrum van Zeist. Belcour heeft zowel een overdekt als een niet overdekt gedeelte. Het winkelcentrum is gesitueerd tussen V&D en Hema en vormt mede met de Slotlaan het A-1 winkelhart van Zeist. In de afgelopen jaren zijn er in het centrum van Zeist regelmatig nieuwe vestigingen van landelijk bekende formules bijgekomen. Winkelcentrum Belcour heeft onder andere als trekkers: H&M, Etos, Xenos en BCC. 
Locatie:Het pand ligt aan de rand van het winkelcentrum, goed in het zicht van het doorgaande (auto)verkeer. De locatie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke dienstverlening.

 

Frontbreedte:Ca. 16m.

 

Oppervlakte:Het totale beschikbare oppervlak is ca. 96 m². De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage.

 

Voorzieningen:Door hoeklocatie zeer veel etalage.Nagenoeg volledige etalage pui tot maaiveld.Oplevering met huidige afbouw vorige huurder.

 

Parkeren:Het centrum van Zeist heeft vele parkeergarages en andere parkeerfaciliteiten. Betaald parkeren. Onder het winkelcentrum Belcour is een parkeergarage gesitueerd met ca. 200 parkeerplaatsen.

 

Huurprijs: 17.750,- per jaar (prijspeil januari 2012), te vermeerderen met BTW.

Contactformulier

Gebruik het onderstaand formulier om contact op te nemen.