Wijk bij Duurstede, Broekweg 2

DSCN5234

Op een schitterende locatie in het buitengebied, te midden van landerijen en boomgaarden, ligt in Wijk bij Duurstede een fraai landhuis met tot vrijstaand bijgebouw verbouwde stallen. Het geheel is in 1976 degelijk gebouwd met duurzame materialen.

Beide panden zijn rietgedekt. In het bijgebouw is op de begane grond de kantoorruimte gesitueerd, op de verdieping bevindt zich een separaat verhuurd gastenverblijf. 

Het geheel is gelegen in het buitengebied van Wijk bij Duurstede. Nabij het sluizencomplex en op slechts enkele minuten rijden van Wijk bij Duurstede waardoor alle voorzieningen zeer nabij liggen.

Gemeenschappelijke entree, hal, gescheiden dames- en herentoilet en grote kantoorruimte met open keuken. (zie plattegrond) De kantoorruimte geeft toegang tot een leuk terras. Dit terras kan voor de lunch gebruikt worden maar ook voor een zakelijke bijeenkomst.

Het totale beschikbare oppervlak is ca. 100 m².

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage.

broekweginterieur2                     broekweginterieur5

Contactformulier

Gebruik het onderstaand formulier om contact op te nemen.