1e Dorpsstraat 26, Zeist

Algemeen:
In het centrum van Zeist zijn rond 1995 een aantal forum-kantoorvilla’s nieuw opgebouwd achter behouden monumentale voorgevels. Tevens zijn in dit plan een aantal geheel nieuwe kantoorvilla’s gerealiseerd met een bij de monumenten passende gevel.

De directe omgeving wordt gekenmerkt door diverse karaktervolle gebouwen zoals het Gemeentehuis, het Figi-complex en het fraai gerestaureerde voormalige postkantoor.

Locatie:
De 1e Dorpsstraat is gelegen in het centrum van Zeist en is een belangrijke doorgaande route vanuit Driebergen richting Utrecht. Het verkeer vanuit Utrecht naar Driebergen maakt gebruik van de Lageweg welke eveneens zeer dichtbij ligt. Deze centrale ligging en de eigen parkeervoorziening zorgen ervoor dat de autobereikbaarheid prima is. Tevens kan men gebruik maken van de nabij gelegen parkeergarage van Figi. Voor het openbaar vervoer kan men gebruik maken van de diverse busverbinding.

Indeling:
Via de entree komt u in de gang op de begane grond die toegang geeft aan een 4 tal mooie kantoor kamers een sanitaire voorziening en een pantry. Dezelfde entree wordt gebruikt voor de opgang naar de op 1e en 2e etage gelegen kantoor kamers.

Oppervlakte:
 Kantoor/forumfunctie beschikbaar op de begane grond.

  • Kantoor 4                            Ca. 10 m2                                                                           

Van het pand is een meetcertificaat beschikbaar.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

 

Voorzieningen:

  • diverse scheidingswanden;
  • systeemplafond met verlichting;
  • huidige vloerbedekking;
  • centrale verwarming;
  • pantry;
  • sanitaire voorzieningen

Huurprijs:
Kantoor 4               € 275,- per maand, exclusief BTW.

Voorschot servicekosten:
Zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Parkeren:
€ 750,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW. Met een maximum van 3 parkeer plaatsen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
2 jaar, verlenging voor telkens 2 jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Kantoorruimte

Aanvaarding:
In overleg.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.