Driebergen, Hoofdstraat 164

Algemeen:
Op een zeer markante en goed bereikbare locatie aan de N-225 gelegen kantoorruimte met ruime alternatieve bestemmingsmogelijkheid. De etage maakt deel uit van een multifunctioneel gebouw waar op de begane grond een AH is gevestigd en op de bovenste twee etages healthclub Fitline en EDC Dans Showballet. Een zeer goed bereikbare locatie waar een combinatie van kantoren en showroom tot de mogelijkheden behoort, maar ook diverse andere centrum functies (zie ook “bestemming”). De locatie brengt met zich mee, dat er zeer goede reclame/presentatie mogelijkheden zijn voor het bedrijf of de organisatie die hier gevestigd is. De entree bij de parkeerplaats wordt geheel vernieuwd, verfraaid en aangepast aan de eisen van de huidige tijd.

Locatie:
In het centrum van Driebergen, direct in het A1 winkelgebied en aan de doorgaande route tussen de aansluiting op de A12 en Doorn, Amerongen. Naast de AH zijn een Action en Scapino gevestigd en aan de overzijde van de Hoofdstraat bevindt zich de rest van het kernwinkelgebied van Driebergen.

Met eigen vervoer is de locatie goed bereikbaar. Voor het openbaar vervoer kan men gebruik maken van busverbindingen welke naast het gebouw een halte hebben. Met de bus is ook het nabij gelegen NS station goed bereikbaar.

Indeling:
Direct naast de entree bevinden zich een drietal kamers. Voor het overige is er, behoudens enkele kolommen, sprake van een geheel vrij vloerveld dat door de gebruiker nader in te delen is. De sanitaire voorzieningen bevinden zich naast de lift en het trappenhuis.

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is (afgerond) ca. 887 m2.
Er is een meetstaat ter inzage beschikbaar.

Voorzieningen:
-Entree met automatische schuifdeur op de begane grond
-Trappenhuis en lift
-Toiletgroep
-Aanwezige vloerbedekking
-Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
-Centrale verwarming middels radiatoren
-Te openen schuiframen
-Eventuele aanpassingen van de voorzieningen is bespreekbaar
-De entree bij de parkeerplaats wordt vernieuwd

Parkeren:
Direct voor de deur bevindt zich een ruim parkeerterrein. Hier zijn indien gewenst zeven parkeerplaatsen beschikbaar te maken voor exclusief gebruik door de huurder van de etage. Voorts kan men gebruik maken van de diverse openbare parkeervoorzieningen in het centrum van Driebergen.

Huurprijs:
€ 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 25,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
De Centrum functie laat kantoren toe maar ook dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, sport, en detailhandel toe maar ook culturele- en ontspanningsvoorzieningen.

Aanvaarding:
In overleg op korte termijn.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.