Richelleweg 1, Soesterberg

Algemeen:
Een goed gesitueerde spreek,-bedrijfsruimte op een bekend bedrijventerrein in Soesterberg. Deze ruimte biedt uitstekende morgelijkheden voor o.a. opslag. Het terrein bied veel ruimte om te laden en lossen en is 24/7 bereikbaar.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op een grootschalig bedrijventerrein waar meerdere grote formules gevestigd zijn zoals Kwantum, Roobol, Leen Bakker en Badkamer.nl. De uitstekende ligging aan en zeer nabij de uitvalswegen N237, N413 en A28 zorgen voor de optimale bereikbaarheid met de auto.
Middels meerdere buslijnen tussen o.a. Utrecht, Zeist en Amersfoort en bushalte “Soesterberg K. der Kontinenten” voor de deur, is de bereikbaarheid met openbaar vervoer ook zeer gunstig te noemen.

Indeling:
De spreek,-bedrijfsruimte heeft een duidelijke entree met balie en een overheaddeur die ideaal is voor laden en lossen. Het betreft een open bedrijfsruimte met een aantal dragende muren en een kamer die goed gebruikt kan worden als kantoor of kantine.

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 188 m2 V.V.O.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

Voorzieningen:
– Verlichtingarmaturen;
– Basis elektrische installatie;
– Toiletvoorziening;
– Pantry;
– Verwarming middels heaters;
– Overheaddeur.

Parkeren:
Op het voorterrein zijn er parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs:
€ 850,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 25,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
3 jaar, verlenging voor telkens 3 jaar. Kortere termijn, in overleg.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

Bestemming:
Bedrijf, wij adviseren de aspirant huurder om het voorgenomen gebruik vooraf aan de Gemeente Soesterberg voor te leggen.

Aanvaarding:
In overleg.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.