Traaij 8, Driebergen-Rijsenburg

Algemeen:
Winkelruimte (ca. 198 m2 V.V.O.) op prominente hoeklokatie in het kernwinkelgebied van Driebergen. Het winkelpand kenmerkt zich door de hoekligging aan de drukke winkelstraat in het centrum van Driebergen. In de directe omgeving zijn diverse landelijke filiaal bedrijven gevestigd zoals Hema, Hans Anders, Bruna, en Zeeman. Dit aanbod wordt afgewisseld met bekende lokale en regionale formules.

Locatie:
De winkelruimte ligt centraal in het primaire winkelgebied van Driebergen, de Traaij.
Dit gedeelte van de Traaij is een autovrij passage gebied. Het andere gedeelte van de Traaij dat tot het primaire winkelgebied kan worden gerekend is éénrichtingsverkeer.

Voor het openbaar vervoer kan men gebruik maken van busverbindingen welke een halte hebben op de zeer nabij gelegen Hoofdstraat.

Indeling:
Hoekpand met diepe winkelruimte die zowel in het front aan de Traaij-zijde als in de zijgevel diverse etalageruiten tot op maaiveld heeft. Achter in het pand bevindt een magazijnruimte met een overhead deur en aparte entree. Hierdoor heeft het extra laad- en los mogelijkheden.

Frontbreedte:
Ca. 6,7 meter aan de Traaij zijde en ruim 28 meter zijgevel richting de Appelgaard.

Oppervlakte:
Het totale beschikbare oppervlak is ca. 198 m2 V.V.O.

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage

Voorzieningen:
– Dubbele openslaande entree deur
– Systeemplafond met verlichting;
– Verwarming;
– Overheaddeur in de achtergevel;
– Toilet.

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren geen eigen parkeerplaatsen maar er zijn diverse openbare parkeerterreinen in de directe omgeving beschikbaar. Een deel daarvan is als blauwe zone (parkeerschijf) aangemerkt.

Huurprijs:
€32.000,- per jaar exclusief BTW.
Bij een huurtermijn van 5 jaar zal er het eerste huurjaar een gereduceerde huurprijs van € 22.000,- per jaar gelden ( € 1.833,- per maand!)

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van een volledige bruto kwartaalverplichting.

Huur- en verlengingstermijnen:
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar. Afwijkende huurtermijnen in overleg bespreekbaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Vraagprijs:
€ 350.000,- kosten koper

– Over de koopsom is geen omzetbelasting (BTW) verschuldigd.
– Aanvaarding in overleg.
– Koper dient na ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom te storten bij de notaris.
– Notaris ter keuze aan de koper.
– Het pand is al kadastraal gesplitst.
– Verkoper, thans ook eigenaar van de bovengelegen woning, en koper dienen gezamenlijk de VvE (Vereniging van Eigenaren) te activeren.

Bestemming:
Detailhandel;
Horeca categorie 1 (bijv. broodjeszaak, koffiebar, cafetaria, lunchroom, ijssalon, bistro, restaurant);
Dienstverlening;
Kantoren;
Maatschappelijk;
culturele en ontspanningsvoorzieningen (atelier/ wellness);

(bron: ruimtelijkeplannen.nl, wij adviseren altijd om het voorgenomen gebruik aan de Gemeente voor te leggen)

Aanvaarding:
In overleg

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.